Xtra Fit Circuit

Groepslessen zijn 10 keer zo effectief als individueel trainen. Door een gedreven coach en onderlinge aanmoediging behaal je sneller je doel, gezamenlijk!

We nemen je mee terug naar je eigen oerkracht. Leuke, creatieve, inspannende Cross fitness oefeningen waarbij het hele lichaam aan bod komt. Oefeningen bestaan uit circuit trainingen met bijvoorbeeld push ups, Burpees, Kettlebell swing, hangen in de ringen en touwen, klimmen over de Monkey bar, zwaaien met de Battlerope, Tractorbanden omgooien, boksen, rennen met een weerstandselastiek en tal van oefeningen waarbij je, je hele lichaam traint. We proberen elke les weer een nieuwe workout samen te stellen en garanderen je een fitter en gezonder lichaam!

De Xtra Fit Circuit methode is uniek, inspannend en bijzonder doeltreffend. Je raakt je overtollige kilo’s snel kwijt, bouwt mooie spieren op en krijgt een goede conditie! Xtra Fit Circuit is de stoerste sport op dit moment en is voor iedereen!

Gym Xtra Fit vindt het belangrijk dat jij weet waarom je de oefening doet en welke spieren ermee getraind worden. Je zult versteld staan van je eigen lichaam! En het leuke van groepstrainingen is dat jij niet de enige bent die ziet dat je vooruitgang boekt!