Courgetti met zalm

Courgetti met zalm

Een maaltijd waarbij de pasta wordt vervangen door courgette. De courgette draai je met een "spirelli" tot pasta. Ideaal om koolhydraat-arm én overheerlijk te eten.

Ingrediënten voor 2 personen

4 courgettes

2 stukjes zalm van ongeveer 100 gr per stuk

250 gram kastanjechampignons

Een half pakje Boursin of zuivelspread

Een half pakje monchou

Een handvol pijnboompitten

Bieslook

Olie

Peper & zout

Je wast de courgettes en maakt er slierten van met een spirelli.

De courgetti in een beetje olie in de wok opwarmen.

Er komt veel vocht vrij, giet dat tussendoor af.

De champignons in stukken gesneden toevoegen aan de courgetti.

Zalm bakken in een beetje boter, na 3 tot 4 minuten omkeren.

Boursin en de monchou door de courgetti roeren tot het lekker gesmolten is.

Doe de courgetti, met champignons op een bord met bieslook en de pijnboompitten eroverheen.

Een feestje op je bord, vol goede vetten én veel groenten.

Ideaal dus, eet smakelijk!